Acasă Util De ce instrumente ai nevoie pentru o manichiură perfectă?

De ce instrumente ai nevoie pentru o manichiură perfectă?

Un kit complet de unghii îți oferă o solutie practică și economică pentru o manichiură profesională acasă sau la salon. Scopul acestor truse este de a-ți oferi beneficii suplimentare, care sunt următoarele:

Economisești bani cu un kit de unghii

Un kit unghii este foarte popular, deoarece este mai ieftin decât cumpărarea individuală a produselor. Poți economisi bani și totuși să obții tot ce ai nevoie pentru o manichiură profesională. Un adevărat câștig pentru tehnicienii de unghii și designerii de unghii.

Ai toate produsele pentru manichiură de care ai nevoie

Aceste truse sunt, de asemenea, concepute pentru a include toate produsele de care ai nevoie pentru o manichiură completă, de la bază și finisaj până la lacuri de unghii și accesorii. Toate produsele au fost atent selectate și testate pentru a lucra împreună într-un mod complementar pentru a-ți oferi rezultate profesionale. Acesta este avantajul de a avea o echipă de pasionați care provin din industria unghiilor (tehnicieni de unghii, proprietari de saloane și designeri de unghii).

Economisești timp

Trusele complete de unghii sunt concepute pentru a-ți economisi timp. Nu va mai fi nevoie să cauți produse individual printre numeroasele categorii, deoarece tot ce ai nevoie pentru o manichiură profesională este inclus în kit. De asemenea, există truse de unghii pentru fiecare situație și nevoie.

Alegând o trusă de unghii, poți fi sigur că vei obține tot ce ai nevoie pentru o manichiură profesională la un preț foarte competitiv.

Sterilizator pupinel – pentru o igienă completă în salonul de unghii

Fie pentru imaginea institutului tău, dar și pentru sănătatea clienților tăi, este imperativ să urmezi un protocol de dezinfecție pentru a scăpa de toți potențialii germeni care se pot dezvolta pe vârfurile șlefuitorului tău care vine în contact cu pielea. De aceea, este important pe lângă un kit de unghii să ai mereu și un pupinel sterilizator.

Acest sterilizator pentru echipament de manichiură la temperatură înaltă este conceput pentru a dezinfecta uneltele pentru unghii. Blocul interior al rezervorului termic este realizat din oțel inoxidabil și are un recipient detașabil pentru instrumentele de sterilizat. Sterilizatorul cu căldură uscată ucide bacteriile fără umiditate și nu va toci instrumentele metalice.

Echipamentele cosmetice profesionale și echipamentele pentru salonul de înfrumusețare ar trebui să fie funcționale, eficiente și impresionante vizual.

Sterilizatorul cosmetic este un dispozitiv care asigură sterilitatea instrumentelor cosmetice. Efectul bactericid al razelor UV-C garantează siguranța dezinfectării pentru profesioniștii de unghii care efectuează procedura și pentru clienți.

Sterilizarea cosmetică va fi completă și rapidă și îți va plăcea designul care va da eleganță salonului tău.

Caracteristici:

  • Sterilizarea la căldură uscată funcționează fără presiune, abur sau substanțe chimice, ceea ce crește siguranța și nu necesită curățare de rutină.
  • Tăvița este ușor detașabilă. Se poate extrage și apoi reintroduce imediat după sterilizare datorită inelelor de prindere detașabile.

Te-ar putea interesa și

Ce activități îi poți propune copilului tău când ai grijă de un nou-născut

Pentru cele mai multe mămici, este o adevărată provocare să aibă grijă atât de nou-născut, cât și de frățiorul sau surioara mai...

Cum sa alegi o lampa UV led pentru manichiura?

Lămpile UV sunt dispozitive simple de utilizat pentru întărirea gelului folosit pentru aplicarea unghiilor false sau a lacului semipermanent. Acestea funcționează prin...

Care sunt primele lucruri pe care trebuie să le faci când cineva drag moare?

Când o persoană dragă moare, ea lasă în urmă o viață care trebuie închisă în mod oficial. Va trebui așadar să planificați...

4 exemple de proprietăți terapeutice ale ceaiurilor și motivele pentru care poți să le folosești zilnic pentru a avea o stare de sănătate bună

Ceaiurile sunt folosite pentru a aduce beneficii întregului organism și pentru a avea cele mai bune rezultate pentru sănătatea ta. Ele au...

Cand este nevoie sa apelam la un cabinet avocatura?

Un cabinet de avocatura din Bucuresti poate fi o alegere excelenta pentru persoanele care au nevoie de asistenta legala de calitate. Acestea...