AcasăUtilDescoperă nenumăratele posibilități de a apela la o caricatură foto personalizată

Descoperă nenumăratele posibilități de a apela la o caricatură foto personalizată

Fiecare moment pe care îl petreci cu o persoană specială în viața ta este un moment de prețuit. Păstrarea acestei amintiri pentru o lungă perioadă de timp devine posibilă cu caricatura foto personalizată. Departe de fotografia obișnuită, caricatura oferă mult mai multă originalitate și autenticitate pentru a transforma un simplu cadou într-un cadou unic.

De ce să alegi o caricatură personalizată?

Vrei să aduci un pic de originalitate fotografiilor tale? Dacă da, poți opta pentru caricaturi. Pe lângă faptul că oferă un aspect unic portretelor tale, acestea le vor oferi și o mică latură umoristică. Astăzi, pentru a transforma o fotografie într-o caricatură, nu mai trebuie să ai abilități de desen sau să folosești software specializat. Poți apela la noi și îți oferim caricatura personalizată dorită.

Caricatura foto este perfecta pentru oricine a rămas fără idei de cadouri. Fie că este:

 • pentru a prezenta creativitatea și originalitatea
 • pentru a uimi, a mișca și a-i face pe cei dragi să râdă
 • să lase o urmă a celor mai memorabile amintiri.

La noi, posibilităţile de caricaturi foto personalizate sunt aproape nelimitate. Poți descoperi prin întreaga noastră colecție de teme, pe cea care corespunde perfect dorințelor tale. În modul desen animat sau altă temă foarte specifică, ne adaptăm lucrările în funcție de așteptările și cerințele tale.

Cu toate acestea, pentru mai multă satisfacție, caricatura poate fi personalizată în o mie de feluri. De la broderie, imprimare și gravură, totul este posibil pentru a crea cadoul perfect. Iată câteva exemple concrete de personalizare:

 • cadru de agățat pe perete
 • se transformă în felicitare
 • imprimare pe tricouri, șorțuri sau perne, căni, pânză,…
 • gravezi pe bijuterii sau accesorii de zi cu zi, cum ar fi o brichetă sau un breloc…
 • îl schițezi cel mai bun prieten într-o caricatură pentru a afișa sau spune o poveste printr-un album foto sau o carte foto personalizată.

Imaginația ta va găsi în sfârșit suportul ideal pentru a-ți evidenția caricatura foto personalizată.

Cu siguranță vei fi surprins și uimit de toată diversitatea posibilităților. De asemenea, îți vei putea evidenția creativitatea într-un mod foarte original cu ideile noastre de caricatură. Este sigur că vei face oamenii fericiți!

Pentru a vă comanda caricatura, tot ce trebuie să faceți este:

 • Selectează-ți cele mai frumoase fotografii
 • Alegi o anumită temă
 • Alegi o dată importantă, un prenume al unei persoane dragi sau chiar un mesaj scurt.

Cu mulți ani de experiență profesională, suntem încântați să facem parte din evenimentul tău special. Fie că plănuiești caricaturi pentru o zi de naștere, pensie, nuntă… Te poți aștepta să primești o caricatură unică!

Cum să faci o caricatură personalizată?

Dintr-un model real sau o fotografie, se poate realiza o caricatură personalizată! Trebuie doar să distorsionezi, să exagerezi trăsăturile unei persoane astfel încât să fie distractiv și să o integrezi într-un decor sau cu stilul unui personaj care îi place. Dacă nu ai suflet de designer, apelează la caricaturiștii noștri sau folosește software de desen. Și de ce să nu-l pui pe suportul personalizat la alegere oferit pe site-ul nostru? Totul este posibil!

Te-ar putea interesa și