AcasăUtilÎncălzitor ceară, cea mai populară procedură de încălzire ceara de epilat

Încălzitor ceară, cea mai populară procedură de încălzire ceara de epilat

Epilarea cu ceară astăzi este una dintre cele mai sigure și populare modalități de a scăpa de părul nedorit de pe față și corp. Astăzi este aproape imposibil să găsești un salon de înfrumusețare care să nu ofere servicii de epilare cu ceară. Pentru a face procedura mai eficientă și mai rapidă, experții recomandă să acorzi atenție unui accesoriu atât de versatil precum un încălzitor ceară. Este necesar atât pentru cosmeticienii de la salonul de înfrumusețare, cât și pentru fiecare fată care efectuează sesiuni de epilare cu ceară acasă. Echipamentele moderne pentru saloanele de înfrumusețare sunt create cu un singur scop – să ofere confort maxim pentru client și să simplifice munca specialistului. Un încălzitor ceară de înaltă calitate și compact, va aduce rapid ceara la temperatura și consistența dorite și, de asemenea, va facilita aplicarea substanței pe pielea clientului. Multe modele de încălzitoare de ceara au funcția de a menține temperatura, lucru foarte util atât în salon cât și acasă.

Încălzitoare ceară – Tipuri

Încălzitoarele de ceară pentru cartușe sunt cele mai convenabile și practice dispozitive. Sunt adesea echipate cu o rolă sau un aplicator care se conectează direct la cartuşul care conţine ceara. Procedura de aplicare a soluției după încălzire este foarte simplă și precisă, stratul este subțire și uniform, iar efectul epilării este uimitor. Un încălzitor de ceară pentru borcan este echipat cu un orificiu special pentru un borcan mare și este ideal pentru utilizare într-un salon de înfrumusețare. Astfel de încălzitoare îți permit să încălzești până la temperatura dorită, de la 400 la 800 de grame de ceară. De asemenea, este recomandabil să achiziționezi o spatulă specială pentru aplicarea ușoară.

Un încălzitor ceară modern și de înaltă calitate va face viața mai ușoară nu numai cosmeticienei. Majoritatea modelelor sunt foarte ușor de utilizat și potrivite chiar și pentru uz casnic. Principalele avantaje ale încălzitorului includ încălzirea la temperatura potrivită, ceea ce va ajuta la evitarea arsurilor. Unele modele au si funcţia de reglare simenţinere  a temperaturii. Comoditatea aplicării unei mase cremoase se face cu un aplicator sau o spatulă care va ajuta la distribuirea uniformă a soluției. Ceara neutilizată poate fi păstrată în încălzitor până la următoarea procedură. Dispozitivele sunt compacte și pot fi depozitate cu ușurință într-un dulap.

Cum să alegi un încălzitor ceară?

Atunci când alegi un încălzitor ceară, este important să acorzi atenție parametrilor precum puterea, volumul și timpul de încălzire. În plus, este de dorit să existe un afișaj pe corpul dispozitivului, care va afișa informații de bază despre funcționarea echipamentului. Pentru uz casnic, este potrivit un încălzitor de ceară obișnuit, iar pentru munca într-un salon, care implică un flux mare de clienți și necesitatea de a oferi servicii de înaltă calitate, este mai bine să alegi un încălzitor ceară conservat. Există, de asemenea, modele combinate care sunt folosite în saloanele de înfrumusețare. Au un compartiment pentru o cutie si o caseta, iar unele au chiar si 2 casete. Dacă dorești să cumperi încălzitoare ceară, ar trebui să ai încredere în producători dovediți care pot oferi echipamente funcționale și convenabile pentru o epilare perfectă.

Te-ar putea interesa și